nuffnang frame

Dec 22, 2010

Tukar template lagi

Balik-balik tukar template blog. Macam tak ada pendirian btul la aku ni. He.. Sebenarnya ni la salah satu hobi aku. Tukar template blog. Hahaha.. Blog aku suka hati aku la. Betul tak? Apa pun korang jangan jeles sebab blog aku macam sesumpah. Kejap begitu, kejap begini. Kalau korang pernah follow aku suatu masa dulu, lagi teruk blog ni aku kerjakan. Boleh dikatakan setiap kali onlline, aku gatal nak tukar template. Orang yang dulu-dulu tu, mesti da kenal aku la.

Ini screenshoot blog ni. Ala.. Saja letak imej supaya ada thumbnail kat bawah posting. Hehe..

Untuk makluman korang semua, kebanyakan template blog yang aku suka ambil ialah dalam laman web btemplates.com .. Kalau korang cari template untuk blogger, dalam web ni memang banyak. He.. Aku macam promote web ni ja. Tapi tak apa. Ini namanya perkongsian.

Aku harap korang yang selalu berkunjung dalam blog ni jangan lah angap blog ni sebagai binatang sesumpah yang selalu menyamar untuk memakan mangsanya. Jangan. Sebab ni memang hobi aku. Tapi insyallah, kalau aku dah jumpa template blog yang betul-betul ngam di hati, aku tidak tukar sekejap-sekejap lagi.

p/s: mungkin template ni bakal aku edit. Buat transformasi la katakan. ;-P

5 comments:

  1. salam JuzLee.

    Boleh aja Bain ajar kamu utk HDR. JuzLee pergi sini:

    http://kotakitam.com/2009/02/10/right-brain-feeds-01-amazing-hdr-photos/

    JuzLee download software Dynamic HDR, FREE! Dah download, boleh masukkan gambar² utk diHDRkan.Insyallah boleh.

    Selamat mencuba! ^_^

    ReplyDelete
  2. kalau ada apa² soalan, jgn malu² jgn segan², bain sedia membantu.

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka guna btemplates.com. Dulu suka juga tukar template ni, tiap2 minggu blog rupa baru. Sekarang ni banyak penyakit malas. Hehehe.

    ReplyDelete
  4. Bain..tankiu..memang ada soalan tp soalan yang tak berkaitan dgn HDR..

    Annie..Kita serupa la dulu-dulu ni..hahah..

    ReplyDelete
  5. "Part 6:The Final"

    Tamat sudah.....jom layan! :)

    ReplyDelete

Sesiapa saja boleh menaip komen di sini walaupun tiada akaun blogger (Anonymous).
Taip la ulasan anda dengan menggunakan ayat-ayat yang baik, bersih, dan wangi: